Dirk Abbesteehof – EPS stadsvilla’s

DozyZero Veerhuis heeft de ambitie de grootste EPS-bouwer van Nederland te worden. Na de bouw van een aantal prachtige individuele huizen, is de Dirk Abbesteehof in Den Helder ons eerste grote project waar we ten volle van deze innovatieve techniek profiteren. De isolatiewaarden van deze tien stadsvilla’s liggen bijna twee keer zo hoog als de huidige standaard. Dat is in deze tijd van snel stijgende energielasten belangrijk voor de portemonnee!

De gevel-elementen van Dozy’s Model 1 zijn licht van gewicht, duurzaam, milieuvriendelijk, vorm- en drukvast en ook nog eens brandveilig. De indrukwekkende platen van Expanded Polystyrene (EPS) zijn niet minder dan 30cm dik. Daarmee bereikt de stadsvilla een extra hoge isolatiewaarde. De combinatie met het strak witte stucwerk en de klassieke, keramische rode dakpannen geeft deze tien stadsvilla’s een zeer chique uitstraling. Met een paar kaarsjes is het in de Dozy Model 1 al heel behaaglijk. Dozy biedt bovendien alle opties aan om van de model 1 een ware Model EEN te maken, de Eerste Energieneutrale Nieuwbouw-stadsvilla.

DozyZero past meer innovaties toe in de stadsvilla’s van de Dirk Abbesteehof. Waarmee deze huizen tientallen jaren state-of-the art blijven in de woningbouw. Stadsvilla’s waar je een heel leven woont. Wat kan, want bij de bouw wordt volledig rekening gehouden met zogeheten levensloopbestendig bouwen. Lees er alles over in de brochure.

Een ander praktisch voorbeeld van toepassing van deze techniek is de 2-onder-1-kap van Kreekpark.

Project URL:

Meer details...

Copyright:

DozyZero Veerhuis