Waalerburght – Bouwen met EPS

Waalerburght is een uniek project met 6 natuurvilla’s. Dozy ontwikkelt dit plan onder de noemer Texel Exclusief. DozyZero Veerhuis bouwt deze woningen in het beroemde natuurgebied Waalenburg. In de ontwikkeling van dit vogelgebied in het Hart van Texel is de afgelopen jaren door onder meer de provincie Noord-Holland en Natuurmonumenten voor vele miljoenen geïnvesteerd.

De 6 natuurvilla’s behoren in alle opzichten tot het beste dat waddeneiland aan recreatie kan bieden. De huizen zijn dankzij de EPS-constructie extreem goed geïsoleerd. Het woonoppervlak is meer dan 200 m2 en de huizen tellen dan ook bijvoorbeeld vier slaapkamers en vier badkamers. De kavels zijn tot bijna drieduizend vierkante meter groot.
Dozy presenteert deze natuurvilla’s onder de noemer Texel exclusief. Wie kiest voor Waalerburght, kiest voor de natuur. En ook voor een in alle opzichten ideale plek, want de dorpen Den Burg, De Koog en De Waal én het strand én het wad zijn dichtbij.
Over dichtbij gesproken, de slogan van Texel exclusief is: Je eigen plek altijd dichtbij. Want wie kiest voor dit allermooiste waddeneiland heeft altijd een eigen plek op amper een uur van de randstad. En we weten, als je de veerboot oprijdt krijg je al het gevoel op vakantie te zijn. Ook al is Texel maar een kwartiertje varen!

Op Texel bouwden we ook deze luxe modelwoning.