EPS bouw Nes a/d Amstel

Een droomproject met een fenomenaal uitzicht in Nes aan de Amstel. Gebouwd met EPS. De combinatie met het strak witte stucwerk en zwarte dakpannen geeft deze bijzondere villa aan de Amstel een zeer chique uitstraling.
De isolatiewaarde van deze villa ligt bijna twee keer zo hoog als de huidige standaard. Dit maakt het huis extreem energiezuinig. Bovendien garandeert de bouw een gezond en aangenaam binnenklimaat. En ook dat ‘klimaat’ in huis draagt bij aan een prettige leefruimte, waar iedereen zich direct thuis voelt. Echt buiten wonen aan de Amstel, en dat op slechts acht minuten vanaf de A9, en dicht bij Amsterdam. Het is op deze landelijke plek aan de Amstel mogelijk gemaakt.

Het huis in Nes aan de Amstel toont eens te meer hoezeer EPS geschikt is voor alle mogelijke huizen. In dit geval draagt bijvoorbeeld ook de karakteristieke mansardekap bij aan de meer traditionele uitstraling. Terwijl de Abbesteehof in Den Helder kiest voor strakke lijnen en de natuurvilla op Texel voor het lijnenspel van onder meer een klassieke De Waard tent plus een knipoog naar de Texelse schapenboet.

Het fraaie huis in Nes aan de Amstel oogt nieuw en fris en geeft toch de indruk altijd al op deze plek vanzelfsprekend aanwezig te zijn.