Recreatievilla’s Dirkshoeve

Bungalowpark Dirkshoeve in Dirkshorn moderniseert. Achttien luxe recreatievilla’s zijn gepland. Dozy Ontwikkeling helpt hierbij. DozyZero Veerhuis bouwt de 18 recreatievilla’s, te beginnen met drie modelvilla’s.

‘Gun jezelf de ruimte’, is de boodschap bij deze nieuwbouw. Dirkshoeve hecht dan ook al ruim een halve eeuw aan het bieden van ruimte én rust op het groene park aan de Raadhuisstraat. Die filosofie karakteriseert ook de jongste ontwikkeling. De 18 nieuwe recreatievilla’s komen op riante kavels van 400 tot 600 m2.

KJK Architecten uit Den Helder tekende vier types voor dit plan. Ze krijgen de namen van vier in onze streken bekende vogels: Grutto, Wulp, Kievit en Plevier. Van de eerste drie bouwt DozyZero Veerhuis een modelvilla. Twee hebben een extra etage, alledrie drie slaapkamers en twee badkamers. De recreatievilla’s hebben een living die baadt in het licht. De hoogte van de living benadrukt de luxe ruimte. De living loopt door tot in de nok van de villa’s. Dirkshoeve kiest met deze villa’s voor het hoogste niveau van duurzaamheid. Zo zijn ze gasloos. Zonnepanelen en een warmte terugwin installatie (WTW) behoren tot de standaard. En natuurlijk is de isolatie optimaal. Want met DozyZero Veerhuis kiest het bungalowpark voor een moderne combinatie van EPS en LWS.

KJK Architecten ontwierp eerder onder meer de natuurvilla’s van Waalerburght op Texel. DozyZero Veerhuis werkt ook bij die villa’s met EPS en LWS.

Meer informatie in het Nederlands: www.dozybouwt.nl/dirkshoeve
Weitere Informationen auf Deutsch: www.ferienhaus-nordholland.nl